Egon Hansen & Søn A/S

Mobilitetsservice

Hvis en Audi bliver ramt af driftstop eller anden teknisk skade, der hindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, træder reglerne om mobilitetsservice i kraft.

Mobilitetsservice kan bestå i reparation af bilen på stedet, såfremt dette er teknisk muligt. Kan bilen ikke gøres køreklar gennem reparation på stedet, omfatter mobilitetsservice bugsering af bil og passagerer til nærmeste Audi Servicepartner. Opstår driftstoppet i Danmark, kan bil og passagerer, hvis ønsket, bugseres til hjemmeforhandleren.

Kan bilen ikke bringes i køreklar stand inden for 24 timer, ydes gennem mobilitetsservice gratis lånebil med fri km eks. brændstof i op til maksimalt 5 døgn. Til sikkerhed for brændstofforbrug skal der ved bilens udlevering stilles et nærmere bestemt depositum, der bliver refunderet ved aflevering af bil med fyldt brændstoftank. Bilen skal efter endt brug afleveres på det af udlejeren anviste sted.

Alle Audi modeller, som opfylder betingelserne, er omfattet af Audi Mobilitetsservice, som i samarbejde med Dansk Autohjælp sikrer Dem gratis bistand i døgnets 24 timer i tilfælde af driftstop, hvad enten dette sker i Danmark eller i de fleste europæiske lande. 

Læs mere her