Egon Hansen & Søn A/S

Audi støtter Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling foregår én gang om året og er 12 humanitære organisationer og DR, der sammen med resten af Danmark samler ind for at hjælpe med at nå FNs verdensmål i nogle af verdens fattigste lande. Indsamlingen foregår netop nu og kulminerer i et stort indsamlingsshow på DR1 lørdag den 2. februar. I år er temaet at styrke verdens udsatte piger.

Audi hjælper også med indsamlingen, og derfor kan man i løbet af TV-showet bl.a. vinde den nye Audi A1, en Audi A3, en Audi A4 Avant, en Audi Q2 eller den nye Audi Q3.

For at deltage i lodtrækningen om at vinde en Audi, skal man sende en SMS til 1212 eller ringe på et specifikt telefonnummer. Man skal samtidig skrive en bestemt kode i SMS'en afhængigt af, hvilken bil man ønsker at vinde. Når man SMS'er eller ringer, bidrager man samtidig med 150-200 kr. til Danmarks Indsamling afhængigt af, hvilken bil man ønsker at vinde. Det er dog først muligt at SMS’e eller ringe, når de enkelte lotterier nævnes i TV-showet.

Læs mere om de Audi modeller, man kan vinde, samt mere præcist om hvordan man deltager i lodtrækningen: www.audi.dk/danmarks-indsamling

Læs mere om Danmarks Indsamling: www.danmarksindsamling.dk

Læs mere om FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor Danmarks Indsamling arbejder for målene Afskaf Fattigdom, Stop Sult, Sundhed og Trivsel, Kvalitetsuddannelse samt Rent Vand og Sanitet: www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

_______________